Tanáraink

Varga Enikő

Sziasztok! Történetem gyerekekkel és az angol nyelv tanításával 2004-ben kezdődött, amikor felvételt nyertem a tanítóképző főiskolára, angol szakra. Diplomám megszerzése után Írországban folytatódott az utam, ahol lehetőségem nyílt óvodában dolgozni. Itt nemcsak új játékokat, dalokat ismerhettem meg, a különböző nemzetiségű (arab, indiai, fülöp szigeteki) gyerekek rádöbbentettek arra, hogy milyen egyszerűen és könnyedén sajátítják el az angol nyelvet mindenféle szabályok magyarázása nélkül.  Miután hazajöttem, rátaláltam Gyöngyösön a Helen Doron módszerre ahol a gyerekek anyanyelvi környezetben sajátíthatják el könnyedén az angol nyelvet-úgy mintha külföldön élnének.

Helen Doron tanfolyam elvégzése óta eltelt jó pár év, már több mint 10 🙂 , de a lelkesedés csak nőtt, olyannyira hogy már nem csak a tanítással, hanem az iskola vezetésével is foglalkozom.

Jó látni, tapasztalni, hogy nyelvet elsajátítani igazán egyszerűen is lehet! Nekem nem adatott meg gyermekkoromban ilyen lehetőség! Pedig sokkal könnyebb és élvezetesebb így nyelvet tanulni! 

Legyen a te gyermekednek is könnyedén középfokú nyelvvizsgája 14 éves korra és rá egy évre felsőfokú nyelvvizsgája!

Számomra, gyerekekkel öröm együtt dolgozni, együtt fejlődni. Szeretek tanítani, teljesen kikapcsol és csak arra összpontosítok. Szabadidőmben pedig szívesen barangolok, kirándulok, akár itthon, akár külföldön.

 

Bódi Anita

Sziasztok! Sokáig nem gondoltam volna, hogy majd a tanári pálya lesz az, amit utamként választok, ami boldoggá tesz és amit örömmel csinálok majd nap, mint nap, hiszen a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem közgazdász diplomát 2018-ban. Az egyetemi éveim alatt 3 nyarat töltöttem az Egyesült Államokban, egy gyermektáborban, ahol a francia Kéttannyelvű gimnáziumi évek után, az angol nyelvet sokkal jobban megszerettem, és rengeteget fejlődtem. Nemhiába, anyanyelvi környezetben tanul az ember a leghatékonyabban.

2018 tavaszán ismerkedtem meg a Helen Doron módszerrel és teljesen lenyűgözött, hogy már az egészen pici gyerekek is kerek, egész mondatokban beszélnek, és mindezt ők sok játékkal, szórakozásként megélve sajátítják el. Azon a  nyáron már részt vettem az iskola által szervezett nyári táborokban, elvégeztem a Helen Doron Tanárképző Kurzust, 2018. augusztusa óta pedig teljes állásban tanítok kicsiket és nagyokat a gyöngyösi Helen Doron Oktatóközpontban.

Breuer Krisztina

Sziasztok! Angol nyelvtanári diplomámat 1996-ban szereztem a Miskolci Egyetemen, majd 1999-ben közgazdásszá avattak a Külkereskedelmi Főiskolán. A Helen Doron csapathoz 2016-ban igazoltam. Elsősorban a nyelviskolába járó idősebb, felső tagozatos gyerekekkel foglalkozom.

A sulin kívül találkozhattok velem nyáron az uszodában, télen a sípályákon, a Mátra erdeit járva pedig bármilyen évszakban.

Azt vallom, nyelvismeret nélkül az ember látóköre és „játszótere” olyan szűk, hogy nem tudja kihasználni a világ nyújtotta rengeteg lehetőséget. Helen Doron nyelvtanárként azt a szabadságot szeretném biztosítani a gyerekeknek, amit az angol nyelvtudás révén élhetnek meg.

 

Dér Jenifer

Sziasztok!  2019-ben, Anglisztika szakon végeztem az Eszterházy Károly Egyetemen. Mindig is tudtam, hogy majd az angol nyelvvel szeretnék foglalkozni a tanulmányaim után, de hogy pontosan
milyen területen, az kérdéses volt.

Majd rátaláltam a Helen Doron Oktató központra, ahol teljesen megfogott az angol nyelv ilyen módon való oktatása már a legelső alkalommal, illetve a gyerekek lelkesedése. Emlékszem, az első nap után teljesen feltöltődve értem haza, ami a mai napig tart minden órám után.

 

 

 

Túri Gabriella

Sziasztok! Én angol nyelvből társadalomtudományi és gazdasági szakfordító diplomával rendelkezem. Eddigi pályámon mindig kiemelkedő szerepet töltött be az idegen nyelvek használata. Hiszem, hogy a nyelvtanulás által egy teljesen új világ nyílik ki előttünk, megismerünk egy új kultúrát, egy másik ország hagyományait, szokásait. Azon kívül, hogy az alapos nyelvtudás magabiztosabbá tesz, ma már elengedhetetlen feltétele a továbbtanulásnak, a szakmai pályafutásnak, de még egy külföldi utazást is sokkal élvezetesebbé tehet.

A Helen Doron módszer alapja, hogy a nyelvtanulás a gyermekek számára kellemes, élményekkel teli tevékenység legyen, támogató környezetben, játszva, sok-sok biztatással övezve. 2020 szeptembere óta tanítok a gyöngyösi Helen Doron Oktatóközpontban, tanfolyamainkat teljes szívből ajánlom mindenkinek, mert a nyelvtudás kincs, egy életre szóló befektetés.