Tanáraink

Varga Enikő

Helen Doron oktató

Helen Doron Gyöngyös Oktatóközpont vezetője

Történetem a gyerekekkel és az angol nyelv tanításával 2004-ben kezdődött, amikor felvételt nyertem a tanítóképző főiskolára, angol szakra. Diplomám megszerzése után Írországban folytatódott az utam, ahol lehetőségem nyílt óvodában dolgozni. Itt nemcsak új játékokat, dalokat ismerhettem meg, a különböző nemzetiségű (arab, indiai, fülöp szigeteki) gyerekek rádöbbentettek arra, hogy milyen egyszerűen és könnyedén sajátítják el az angol nyelvet mindenféle szabályok magyarázása nélkül.

Miután hazajöttem, rátaláltam Gyöngyösön a Helen Doron módszerre, ahol a gyerekek anyanyelvi környezetben sajátíthatják el könnyedén az angol nyelvet - úgy, mintha külföldön élnének. Csodás így tanítani, nagyon szeretem. Szabadidőmben pedig szívesen barangolok, kirándulok, akár itthon, akár külföldön.

Helen Doron tanfolyam elvégzése óta eltelt jó pár év, már több mint 10 :), de a lelkesedés csak nőtt, olyannyira, hogy már nem csak a tanítással, hanem az iskola vezetésével is foglalkozom. Jó látni, tapasztalni, hogy nyelvet elsajátítani könnyedén, vidáman is lehet! Helen Doron diákként Te is elérheted, hogy középfokú nyelvvizsgát szerezz már 14 éves korban!

Névtelen terv (1)
Névtelen terv (1)

Breuer Krisztina

Helen Doron oktató

Helen Doron Gyöngyös

Angol nyelvtanári diplomámat 1996-ban szereztem a Miskolci Egyetemen, majd 1999-ben közgazdásszá avattak a Külkereskedelmi Főiskolán. A Helen Doron csapathoz 2016-ban igazoltam. Elsősorban a nyelviskolába járó idősebb, felső tagozatos gyerekekkel foglalkozom.

A sulin kívül találkozhattok velem nyáron az uszodában, télen a sípályákon, a Mátra erdeit járva pedig bármilyen évszakban.

Azt vallom, nyelvismeret nélkül az ember látóköre és „játszótere” olyan szűk, hogy nem tudja kihasználni a világ nyújtotta rengeteg lehetőséget. Helen Doron nyelvtanárként azt a szabadságot szeretném biztosítani a gyerekeknek, amit az angol nyelvtudás révén élhetnek meg.

Névtelen terv (1)

Magyar Tímea

Helen Doron Gyöngyös oktató

Helen Doron oktató

Tanítói diplomámat Jászberényben szereztem, majd angol nyelvtanárként Egerben végeztem.
Azóta angol nyelvet tanítok 6-14 éves korú gyerekeknek. Nagyszerű dolog a verseken, dalokon, játékokon keresztül angol nyelvvel ismerkedő pici gyerekek kiteljesedését látni később, felső tagozatos korukban, amikor már több témáról ügyesen beszélgetést folytatnak egy másik nyelven.
A Helen Doron gyöngyösi csapatához 2023-ban csatlakoztam. A módszer változatos, minden érzékszervet érintő játékossága rögtön megfogott. Az iskola nyelvtanáraként szeretném segíteni tanítványaimat abban, hogy megismerjék az angol nyelvet és minél hatékonyabban, bátrabban tudják használni egy-egy élethelyzetben.

Névtelen terv (1)
Névtelen terv (1)

Vargáné Turi Gabriella

Helen Doron oktató

Angol nyelvből társadalomtudományi és gazdasági szakfordító diplomával rendelkezem. Eddigi pályámon mindig kiemelkedő szerepet töltött be az idegen nyelvek használata. Hiszem, hogy a nyelvtanulás által egy teljesen új világ nyílik ki előttünk, megismerünk egy új kultúrát, egy másik ország hagyományait, szokásait. Azon kívül, hogy az alapos nyelvtudás magabiztosabbá tesz, ma már elengedhetetlen feltétele a továbbtanulásnak, a szakmai pályafutásnak, de még egy külföldi utazást is sokkal élvezetesebbé tehet.

A Helen Doron módszer alapja, hogy a nyelvtanulás a gyermekek számára kellemes, élményekkel teli tevékenység legyen, támogató környezetben, játszva, sok-sok biztatással övezve. 2020 szeptembere óta tanítok a gyöngyösi Helen Doron Oktatóközpontban, tanfolyamainkat teljes szívből ajánlom mindenkinek, mert a nyelvtudás kincs, egy életre szóló befektetés.

Vargáné Turi Gabriella

Helen Doron oktató

Elérhetőségeink

Elérhetőségeink