Gyakori kérdések

Angol foglalkozásainkat hétköznap délutánonként tartjuk, iskola, óvoda, bölcsőde után. Azokkal a gyerekekkel, akik  még nem járnak bölcsődébe a délelőtti órákban találkozunk.

Tanfolyamaink 40 vagy 80 órából állnak, mely életkor és igény szerint választható. Ez 1 vagy 2 foglalkozást jelent hetente 40 héten keresztül.

A hozzánk járó diákok eleinte 45 perces órákra járnak és így is szép eredményeket érnek el. Az angol foglalkozások mellett az otthoni passzív hanganyaghallgatás is a módszer fontos alapja, kiegészítője.

Ha célként tűztétek ki a középfokú nyelvvizsga bizonyítványt 14 éves korra, akkor az azt megelőző pár évben, mindenképpen kétszer fogunk találkozni.

Tanfolyamaink szeptembertől júniusig tartanak. Júliusban és augusztusban szüneteltetjük a tanfolyamokat. Ekkor több turnusban nyári táborokkal várjuk a gyerekeket.

Egy foglalkozás ára 3.125 Ft, időtartama 45 perc.

A Helen Doronnál 2 féle kedvezményt tudunk biztosítani:

a, A teljes tanfolyam egyösszegű befizetésekor 5% kedvezmény

b, Testvérkedvezmény: 2 fő esetén 5%, 3 fő esetén 10% kedvezmény

Ilyen esetben arra kérünk, hogy aznap 12 óráig jelezzétek ezt nekünk, így a hiányzást egy másik időpontban lehet bepótolni, a befizetett összeg nem vész el.

Természetesen. Minél korábban találkozik gyermeked az angol nyelvvel, annál hatékonyabban, természetesebben sajátítja el az új nyelvet, és mint második anyanyelv fog beépülni.

Röviden: Nem. 🙂

Lehet, hogy lesz egy két alkalom, hogy egyszerre használja mindet, főként kisgyermekkorban. Hol angol szót mond, hol magyart, de attól még tudja, hogy mind más-más nyelv. Gyakran előfordul, hogy azért használja egy szóra az angolt például, mert könnyebb számára azt kimondani. De idővel ez megszűnik és tudni fogja, hogy mikor melyik nyelvet kell épp használnia.

Azoknál a diákjainknál, akik az iskolában németet, nálunk pedig angolt tanulnak, nagyon ritkán fordul elő, hogy véletlenül német szó is belekeveredik a mondatba, de szinte azonnal rájönnek és kijavítják magukat.

Elérhetőségeink

Elérhetőségeink