Iskolánkról

A gyöngyösi Helen Doron Oktatóközpont helyszíne

Helen Doron Angol Oktatóközpontunk Gyöngyösön a Török Ignác utca 6. szám alatt található. Központunkban, három teremben oktatjuk diákjainkat, míg a szülők a váróban várakozhatnak és értesülhetnek aktuális programjainkról, újdonságainkról. Szerencsére iskolánkhoz egy udvar is tartozik, amit a nyári táborainkon és jó időben szívesen használunk.

Óráink hangulata

Kiscsoportos foglalkozásaink,  minimum 4 maximum 8 fővel indulnak, korcsoportot és tudásszintet figyelembe véve. A családias hangulat, pozitív megerősítések segítik diákjaink önbizalmát. Mindazonáltal lehetőséget kapnak arra, hogy kifejezzék önmagukat és gyakorolják az angol nyelvi kommunikációt. Ezáltal, a nyelvtani szerkezeteket, tanult kifejezéseket nem csak írásban, hanem szóban is gyakorolják.

Eredményeink

Foglalkozásainkon diákjainknak nem csak a nyelvi képességeik fejlődnek, hanem érzékszerveik bevonásával zenei stílusuk, mozgáskoordinációjuk, írás-olvasási képességük is. Diákjaink 14 éves korukra sikeres akkreditált középfokú nyelvvizsgát tesznek, majd egy-két év múlva felsőfokú nyelvvizsgát is! Számos élő példát tudunk felmutatni volt diákjaink közül.

Szeretettel várunk minden angolul tudni vágyót, aki szívesen tanulna játékosan, barátságos környezetben!

Az angol nyelv segítségével kitárul a világ és mellette számos lehetőség!

Még nem próbáltad óránikat?

Elérhetőségeink

Elérhetőségeink