Tanáraink

Helen Doron angol nyelvóráinkat főként a délutáni órákban, bölcsőde, óvoda, iskolai tanórák után tartjuk.

Kiscsoportos foglalkozásainkon (4-8 fős) életkori sajátosságokat figyelembe véve sok játékkal, mozgással, énekléssel színesítjük óráinkat angol anyanyelvi környezetben. Barátságos légkör, pozitív megerősítések, kedvesség, játék, móka- a gyerekek nálunk bátran merik használni az angol nyelvet.  A foglalkozások részét képezi az otthoni hanganyaghallgatás is, melyet gyermeke akár fürdés akár játék közben a háttérben hallgathat. Ezáltal minden nap találkozik az óráinkon elhangzott kifejezésekkel, dalokkal és könnyedén elsajátítja azt.

A módszernek és a képzett tanároknak köszönhetően a gyerekek könnyedén elsajátítják az angol nyelvet. Próbáld ki te is, jelentkezz ingyenes bemutató órára.

Varga Enikő- nyelviskola vezető

A történetem gyerekekkel és az angol nyelvel 2004-ben kezdődött, amikor felvételt nyertem a tanítóképző főiskolára, angol szakra.Persze már az általános iskolától kezdve tanultam angolul, akkor még több-kevesebb sikerrel. Diplomám megszerzése után Írországban folytatódott az utam, ahol lehetőségem nyílt óvodában dolgozni. Itt nemcsak új játékokat, dalokat ismerhettem meg, a különböző nemzetiségű ( arab, indiai,fülöp szigeteki) gyerekek rádöbbentettek arra, hogy milyen egyszerűen és könnyedén sajátítják el az angol nyelvet mindenféle szabályok magyarázása nélkül.  Miután hazajöttem, rátaláltam Gyöngyösön Helen Doron módszerre ahol a gyerekek anyanyelvi környezetben sajátíthatják el könnyedén az angol nyelvet-úgy mintha külföldön élnének.

Első Helen Doron tanfolyamom elvégzése óta eltelt jó pár év, de a lelkesedés csak nőtt, olyannyira hogy már nem csak a tanítással, hanem az iskola vezetésével is foglalkozom. Jó látni, tapasztalni, hogy nyelvet elsajátítani igazán egyszerűen is lehet! Legyen a te gyermekednek is középfokú nyelvvizsgája 14 éves korra és rá egy évre felsőfokú nyelvvizsgája!

Bódi Anita

Sziasztok! A nevem Bódi Anita. Sokáig nem gondoltam volna, hogy majd a tanári pálya lesz az, amit utamként választok, ami boldoggá tesz és amit örömmel csinálok majd nap, mint nap, hiszen a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem közgazdász diplomát 2018-ban. Az egyetemi éveim alatt 3 nyarat töltöttem az Egyesült Államokban, egy gyermektáborban, ahol a francia Kéttannyelvű gimnáziumi évek után, az angol nyelvet sokkal jobban megszerettem, és rengeteget fejlődtem. Nemhiába, anyanyelvi környezetben tanul az ember a leghatékonyabban. 2018 tavaszán ismerkedtem meg a Helen Doron módszerrel és teljesen lenyűgözött, hogy már az egészen pici gyerekek is kerek, egész mondatokban beszélnek, és mindezt ők sok játékkal, szórakozásként megélve sajátítják el. A nyár folyamán már részt vettem az iskola által szervezett nyári táborokban, elvégeztem a Helen Doron Tanárképző Kurzust, 2018. augusztusa óta pedig teljes állásban tanítok kicsiket és nagyokat a gyöngyösi Helen Doron Oktatóközpontban.

 

Dér Jenifer

Sziasztok!  Dér Jenifer vagyok. Anglisztika szakon végeztem az Eszterházy Károly Egyetemen. Mindig is tudtam, hogy majd az angol nyelvvel szeretnék foglalkozni a tanulmányaim után, de hogy pontosan
milyen területen, az kérdéses volt. Majd rátaláltam a Helen Doron Oktató központra, ahol teljesen megfogott az angol nyelv ilyen módon való oktatása már a legelső alkalommal, illetve a gyerekek lelkesedése. Emlékszem, az első nap után teljesen feltöltődve értem haza, ami a mai napig tart minden órám után.