Iskolánkról

Helen Doron Angol oktató központunk Gyöngyösön a Török Ignác utca 6 szám alatt található. Központunkban, három teremben oktatjuk diákjainkat, míg a szülők a váróban várakozhatnak és értesülhetnek aktuális programjainkról, újdonságainkról. Szerencsére iskolánkhoz egy udvar is tartozik, amit a nyári táborainkon és jó időben szívesen használunk.

Kiscsoportos foglalkozásaink,  minimum 4 maximum 8 fővel indulnak, korcsoportot és tudásszintet figyelembe véve. A családias hangulat, pozitív megerősítések segítik diákjaink önbizalmát, mindazonáltal lehetőséget kapnak arra, hogy kifejezzék önmagukat és gyakorolják az angol nyelvi kommunikációt. Ezáltal, a nyelvtani szerkezeteket, tanult kifejezéseket nem csak írásban, hanem szóban is gyakorolják.

Foglalkozásainkon diákjainknak nem csak a nyelvi képességeik fejlődnek, hanem érzékszerveik bevonásával zenei stílusuk, mozgáskoordinációjuk, írás-olvasási képességük is. Diákjaink 14 éves korukra sikeres akkreditált középfokú nyelvvizsgát tesznek, majd egy év múlva felsőfokú nyelvvizsgát is! Számos élő példát tudunk felmutatni volt diákjaink közül.

Még nem próbáltad óráinkat? Jelentkezz most!

Szeretettel várunk minden angolul tudni vágyót, aki szívesen tanulna játékosan, barátságos környezetben!

Az angol nyelv segítségével kitárul a világ és mellette számos lehetőség!

Üdvözlettel,
Varga Enikő
Nyelviskola vezető