Iskolánkról

Helen Doron Nyelviskolánk Gyöngyösön a Török Ignác utca 6 szám alatt található. Iskolánk épületében három teremben oktatjuk diákjainkat, míg a szülők a váróban pihenhetnek és értesülhetnek aktuális programjainkról, újdonságainkról. Szerencsére iskolánkhoz egy udvar is tartozik, amit a nyári táborainkon és jó időben szívesen használunk.

Kiscsoportos foglalkozásaink, melyen maximum 8 fő van korcsoportot és tudásszintet figyelembe véve, segítik a családias hangulat megtartását,mindazonáltal lehetőséget kap minden diákunk arra, hogy kifejezze önmagát és gyakorolja az angol nyelvi kommunikációt. Ezáltal, a nyelvtani szerkezeteket, tanult kifejezéseket nem csak írásban, hanem szóban is gyakorolják.

Foglalkozásainkon diákjainknak nem csak a nyelvi képességeik fejlődnek, hanem érzékszerveik bevonásával zenei stílusuk, mozgáskoordinációjuk, írás-olvasási képességük is. Diákjaink 14 éves korukra sikeres akkreditált középfokú nyelvvizsgát tesznek.

Iskolánkba bármikor lehet csatlakozni, szeretettel várunk minden angolul tudni vágyót, aki szívesen tanulna játékosan, barátságos környezetben!
 
Üdvözlettel,
Varga Enikő
Nyelviskola vezető