Ugye számodra is fontos gyermeked jövője?
A használható, magabiztos angol nyelvtudás manapság elengedhetetlen egy sikeres életpálya kialakításához!

Gyertek el az INGYENES NYÍLT NAPJAINK egyikére és tapasztaljátok meg, hogy miben tér el a Helen Doron nyelvoktató módszer a hagyományostól!

Gyermeked nálunk nem csak hasznos angol tudást, hanem fontos készségeket sajátíthat el, szakképzett tanároktól tanulhat, és a családi hangulatban történő színvonalas oktatás mellett egy közösség tagja lehet, új barátokat szerezhet!

Miért érdemes eljönni a nyílt napra?

A gyöngyösi Helen Doron Nyelvoktató Központ csapata

A nyílt napok időpontjai

2021.09.17.

17:15 (péntek)

2021.09.21.

10:00 (kedd)

2021.09.22.

18:00 (szerda)

A nyílt napon résztvevő gyermekeknek a játékos időtöltésen kívül ajándékkal is kedveskedünk!

Miért válaszd a Helen Doron módszert?

A Helen Doron módszer már 35 éve képezi részét a gyermekek angol nyelvi oktatásának világszerte, melyet brit nyelvész pedagógusok által kidolgozott, színvonalas tanfolyamok és játékos foglalkozások tesznek egyedivé.

Diákjaink kis csoportos foglalkozások keretein belül (max. 8 fő) családias légkörben és szakképzett, barátságos tanárok segítségével játékos formában sajátíthatják el az angol nyelvet. A tanfolyam során a gyermekek bármikor használható, magabiztos angol nyelvtudásra és kommunikációs készségre tesznek szert.

Gyöngyösön 10 éve foglalkozunk 3 hónapos-19 éves kor közötti gyermekek angol nyelvi képzésével. Célunk bebizonyítani, hogy az angol nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni. Megmutatjuk, hogy az angol nyelvet erőfeszítés nélkül, könnyed módszerekkel is el lehet sajátítani, hogy a gyermekek magabiztosan használhassák a tudásukat "éles körülmények" között.

Amire garanciát vállalunk...

Szakképzett tanárok

A nyelvoktató központunkban minden oktató Helen Doron nemzetközi diplomával rendelkezik.Tanáraink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy naprakész tudást adhassanak át a tanulóknak.

Angol nyelv megszerettetése

Iskolánkban a gyermekek játékos formában, egyedi módszerekkel tanulják az angol nyelvet, ahol figyelembe vesszük az életkori sajátosságokat is, így számukra nem kényszer, hanem öröm a tanulás és alig várják a következő foglalkozást.

Használható angol nyelvtudás

Tanulóink olyan értékes angol tudást szereznek, amit később is magabiztosan használnak majd, nem okoz gondot számukra az idegen nyelven való megszólalás, kommunikáció. Segítségünkkel gyermeked könnyedén megszerezheti a középfokú nyelvvizsga bizonyítványát is.

A Helen Doron módszert NEKED ajánljuk, amennyiben:

Mit mondanak rólunk mások?

Néhány büszkeségünk, akik sikeres nyelvvizsgát tettek

Regisztrálj nyílt napunkra!

Reach us through

Tölts velünk egy kellemes délutánt gyermekeddel és meglátjátok, hogy angolt tanulni könnyedén és játékosan is lehet!

A nyílt napon való részvétel teljesen kötelezettségmentes, de regisztrációhoz kötött!

Gyakori kérdések

Angol foglalkozásainkat hétköznap délutánonként tartjuk, iskola, óvoda, bölcsőde után. Azokkal a gyerekekkel, akik  még nem járnak bölcsődébe a délelőtti órákban találkozunk.

Tanfolyamaink 40 vagy 80 órából állnak, mely életkor és igény szerint választható. Ez 1 vagy 2 foglalkozást jelent hetente 40 héten keresztül.

A hozzánk járó diákok eleinte 45 perces órákra járnak és így is szép eredményeket érnek el. Az angol foglalkozások mellett az otthoni passzív hanganyaghallgatás is a módszer fontos alapja, kiegészítője.

Ha célként tűztétek ki a középfokú nyelvvizsga bizonyítványt 14 éves korra, akkor az azt megelőző pár évben, mindenképpen kétszer fogunk találkozni.

Tanfolyamaink szeptembertől júniusig tartanak. Júliusban és augusztusban szüneteltetjük a tanfolyamokat. Ekkor több turnusban nyári táborokkal várjuk a gyerekeket.

Egy foglalkozás ára 3.125 Ft, időtartama 45 perc.

A Helen Doronnál 2 féle kedvezményt tudunk biztosítani:

a, A teljes tanfolyam egyösszegű befizetésekor 5% kedvezmény

b, Testvérkedvezmény: 2 fő esetén 5%, 3 fő esetén 10% kedvezmény

Ilyen esetben arra kérünk, hogy aznap 12 óráig jelezzétek ezt nekünk, így a hiányzást egy másik időpontban lehet bepótolni, a befizetett összeg nem vész el.

Természetesen. Minél korábban találkozik gyermeked az angol nyelvvel, annál hatékonyabban, természetesebben sajátítja el az új nyelvet, és mint második anyanyelv fog beépülni.

Röviden: Nem. 🙂

Lehet, hogy lesz egy két alkalom, hogy egyszerre használja mindet, főként kisgyermekkorban. Hol angol szót mond, hol magyart, de attól még tudja, hogy mind más-más nyelv. Gyakran előfordul, hogy azért használja egy szóra az angolt például, mert könnyebb számára azt kimondani. De idővel ez megszűnik és tudni fogja, hogy mikor melyik nyelvet kell épp használnia.

Azoknál a diákjainknál, akik az iskolában németet, nálunk pedig angolt tanulnak, nagyon ritkán fordul elő, hogy véletlenül német szó is belekeveredik a mondatba, de szinte azonnal rájönnek és kijavítják magukat.

Bármilyen egyéb felmerülő kérdés esetén keresd bizalommal Enikőt!