Nyelvvizsga bizonyítvány átadó ünnepség

2020. szeptember 24-én este került megrendezésre a már megszokott ünnepélyes nyelvvizsga bizonyítvány átadásunk.Négy különböző szinten mérettették meg magukat a diákjaink. Ketten C1 komplex (felsőfokú) nyelvvizsgát szereztek. Öten vizsgáztak sikeresen B2 (középfokú) szinten, így 13-14 évesen már államilag elismert felnőtt nyelvvizsgával a kezükben készülnek velünk tovább a felsőfokra.

100%-os eredmények[/caption]

A járványra való tekintettel az udvaron tartottuk a rendezvényt. Idén a tanév utolsó szakasza online zajlott. Mindennek ellenére 19 tanulónk tett sikeres vizsgát a nyár folyamán.

B2 és C1 nyelvvizsgák büszke tulajdonosai

Az ifjabb tanulóink, akik még koruknál fogva nem jelentkezhetnek felnőtt nyelvvizsgára, a Cambridge YLE gyereknyelvvizsgáin méretteték meg tudásukat. Starters és Movers szinteken vizsgáztak kiváló eredményekkel. A 12 diák közül többen, a megszerezhető maximális 15 pajzsot érték el, vagyis 100%-os teljesítményt nyújtottak. Ezúton is gratulálunk mindenkinek a remek teljesítményéhez!

]

Cambridge YLE Starters és Movers nyelvvizsát tett tanulóink

Már több, mint 5 éve készítjük fel a gyerekeket a különböző nyelvvizsgákra. Eddig oktatóközpontunkban közel 100 növendékünk szerzett gyermeknyelvvizsgát.  15 tanuló már államilag elismert középfokú nyelvvizsga büszke tulajdonosa lehet. Valamint 3 diákunk már sikeresen készült fel velünk a felsőfokú nyelvvizsgára. Nagyon büszkék vagyunk mindannyiukra!

Az ünnepségen a diákjaink elmondták, hogy mióta tanulják az angol nyelvet, illetve a tapasztalataikat is megosztották velünk. Megkérdeztük például, hogy mennyi plusz erőbefektetésbe került számukra a nyelvvizsga megszerzése. Elmondásaik szerint külön gyakorlásra nem volt szükségük otthon, de a tanóráikra felkészülten, megoldott házi feladattal érkeztek. Arra a kérdésre, hogy mióta tanulják a nyelvet többen válaszolták, hogy már kiskorukban elkezdték a nyelvelsajátítást. Voltak, akik az iskolában német nyelvet tanultak és az angol nyelvvel csak a Helen Doron Angol tanfolyamaink által találkoztak, foglalkoztak. A bizonyítványok átadása után egy kis süteménnyel és üdítővel folytatódott az este további része.

Amennyiben Te is szívesen szereznél nyelvvizsgát stressz és aggodalom mentesen, várunk Téged oktatóközpontunkba egy bemutató órára, hogy megtapasztald: Angolt tanulni szórakozva lehet!

JELENTKEZÉS INGYENES BEMUTATÓ ÓRÁRA