Közös program kisbabáddal

Szeretnél te is rendszeres, közös délelőtti programot kisbabáddal? Tudtad? A babák agya olyan, mint a szivacs – mindent magába szív, eltárol, megjegyez, folyamatosan fejlődnek a készségei. Több ezer agyi kapcsolat alakul ki a fejecskékben másodpercenként. Már csak a megfelelő környezet szükséges hozzá! És ha már játszunk közösségben, együtt, heti rendszerességgel, miért ne tehetnénk mindezt angolul!

Jelentkezz angol baba-mama foglalkozásunkra, az első foglalkozás ingyenes.

Jelentkezés      

Angol nyelvelsajátítás babáknak, de mi értelme?

A babák rendkívül okosak. Mindent megtanulnak amit a környezetükben látnak, tapasztalnak. Megtanulnak mászni, felállni, járni, kifejezni magukat, szavakat mondani, majd mondatokat anyanyelvükön, hiszen ezt hallják minden nap.

A Helen Doron módszer segítségével az angol nyelvet is ugyanúgy elsajátítják el a babák, mint anyanyelvüket. Hogy lehetséges ez úgy, hogy egyik szülő sem beszéli jól az angol nyelvet?

Ne aggódj, nem kell angol nyelvésznek lenned. Nyelviskolánkban szakképzett tanárok segítségével és a módszer felépítésének köszönhetően a te kisbabád is könnyedén, játékosan, természetesen elsajátíthatja az angol nyelvet, épp akkor amikor a baba többi készségét, képességét is fejleszti, egyidőben. Heti egyszeri foglalkozásaink, közös programunk mellett rengeteg lehetőséget biztosítunk a napi angol nyelvvel való kapcsolattartáshoz.

                                  Jelentkezés

               Látogass el hozzánk ingyenes baba angol bemutató foglalkozásunkra és gyűjts saját tapasztalatot!

     Barátságos, baba barát környezet, rendszeres délelőtti foglalkozás, kis létszámú csoportok, mondókák, dalok, színes figyelemfelkeltő játékok, angol nyelvi fejlődés 🙂 Helen Doron baba-mama angol! Nektek!

                                Jelentkezés

 

                        Címünk : Helen Doron Oktató Központ, Gyöngyös, Török Ignác út 6 (az udvarban)