Hogy szeretnéd kezdeni az új tanévet?

Te is szeretnél valami igazán klassz és hasznos programot gyermekednek?

Itt a szeptember, folytatjuk lelkes diákjainkkal (kicsikkel és nagyokkal) angol tanfolyamainkat. És persze új érdeklődőkkel, új angol  csoportokat is indítunk.

Sokszor megkérdezik tőlem, mikor érdemes elkezdeni az angol nyelvvel való ismerkedést.. Én inkább visszakérdezek.. Mi a célotok?

Hiszen ha babaként találkozik valaki az angollal rendszeresen, akkor anyanyelvi angol tudásra számíthat.Ugyanúgy fogja tudni használni az angol nyelvet mint az anyanyelvét. És nem fog úgy járni, mint sokan akik csak általános iskolai éveiben találkoztak először idegen nyelvvel, hogy bár nagy nehezen sikerült a középfokú nyelvvizsga különórák,nyelvi tanfolyamok segítségével, nem használva a nyelvet, elfelejti és kezdheti elölről a tanulást a későbbiekben.

Jelentkezem gyermekemmel bemutató foglalkozásra!

Ha a cél az, hogy magabiztosan, feszültségmentesen, gyomorgörcs nélkül beszélje az angol nyelvet gyermeked, akkor 6 éves kor alatt mindenképp érdemes elkezdeni az angol foglalkozásokat pozitív, támogató környezetben. Így 14 éves korukra könnyedén megszerzik felnőtt középfokú bizonyítványukat! Számos példát tudunk felmutatni oktató központunkba járó diákjaink közül! 🙂

Jelentkezem most!

Természetesen vannak akik később találnak ránk, már általános iskolás vagy szakközép iskolás korúak, de szeretnének velünk angolul tanulni különböző célokkal. Szeretettel fogadjuk őket is!

Egy biztos, nálunk minden más mint a suliban. Jó hangulatban, kis csoportokban, angol anyanyelvi környezetben várjuk diákjainkat és lelkesen készülünk foglalkozásainkra óráról órára.

Kipróbálnál te is egy angol foglalkozást nálunk?

Jelentkezz ingyenes bemutató óránkra most!